ÖLAND

SÄLEN

ENGLISH

MATMENY

 

Bordsbokning gör Ni efter kl. 14.00 öppetdagarna på
tel. 0280-210 90
eller online här:

 

 

Bordsbokning gör Ni efter kl. 14.00 öppetdagarna på tel. 0280-210 90 eller online här: 

MATMENY

 

Bordsbokning gör Ni efter kl. 14.00 öppetdagarna på
tel. 0280-210 90
eller online här:

 

 

Bordsbokning gör Ni efter kl. 14.00 öppetdagarna på tel. 0280-210 90 eller online här: 

MATMENY

VINLISTA

PÅSK I SÄLEN

Butiken

Vi erbjuder ett brett utbud av egenproducerade färdiga rätter  för bekvämt påskfirande i stugan. I vår butik hittar du även fantastiskt lamm till påskmiddagen. Välj mellan lammfilé, lammstek och lammracks. Vill ni ha en riktigt bekväm lösning väljer ni LAMMETS PÅSKMAT TAKE-AWAY som förköps online och hämtas i Butiken.

Restaurangen

Lammet & Grisen blir alltid fullbokat på Långfredagen & Påskafton.

Boka i tid – eller välj en annan dag! Avboka i tid om ni får ändrade planer.

Boka Bord

INFO OM PÅSKEN
KOMMER SNART

Restaurangen

Lammet & Grisen blir alltid fullbokat på Långfredagen & Påskafton.

Boka i tid – eller välj en annan dag! Avboka i tid om ni får ändrade planer.

Boka Bord

PÅSKMATEN
HEMMA I STUGAN

Vi erbjuder Påskmat take-away i ett paket med
3-4 portioner som kan avnjutas hemma i stugan.

Aperol- & apelsininlagdsill, eget recept, ca 200 g

Senapsill, eget recept, ca 200 g

Fjällsill, eget recept, ca 200 g

Gravad lax, ca 150 g

Kallrökt lax, ca 150 g

Varmrökt lax, ca 200 g

Hovmästarsås, eget recept, ca 150 g

Gubbröra, eget recept, ca 200 g

Janssons frestelse, eget recept, ca 500 g

Köttbullar eget recept, ca 300 g

Prinskorv, Lokalproducerad, Karelius Lima, ca 300 g

Oxkorv, eget recept, 2 st

Hårdkokta ägg

Rödbetssallad, eget recept, ca 200 g

Örtslungad Tollbypotatis

Påsktryffel

Pris för paket med 3-4 portioner: 1295 kr

 

Beställ PåskMAT
Take-away

Se till att PÅSKEN blir riktigt GOD!
Välkomna in!